Nieuwsbrief: 'Samen kom je verder', vacatures en Installatievakbeurs
BRControls MVComfort
Nieuwsbrief BRControls
 

'Samen kom je verder'

BRControls ontwikkelt producten en levert webgebaseerde besturingssystemen voor technische installaties. Volledig zelfstandig en vooruitstrevend zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. De systemen van BRControls onderscheiden zich niet alleen door hun open en transparante karakter, maar ook door de zeer gebruikersvriendelijke bediening. En er is meer: sinds 2008 werkt BRControls namelijk samen met gecertificeerde partnerbedrijven, die de producten van BRControls in diverse branches vermarkten. De partnerschappen hebben niet alleen als voordeel dan men nog beter op de hoogte blijft van technologische ontwikkelingen, maar zorgen tevens voor meer omzet. Zo kunnen onze partnerbedrijven niet alleen zelf projecten binnenhalen en uitvoeren, maar kunnen zij - gebruikmakend van de kennis, expertise en ondersteuning van BRControls - voortaan ook grotere en complexere projecten aan.
 
PDF  Artikel partnernetwerk BRControls InstallatieTotaal

 
BE SMART. BRCONTROLS.

 

Project in beeld: NoMA House te Amsterdam

Op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg wordt druk gebouwd aan het NoMA (North of Mahler) House. Het kantoorgebouw omvat 11 verdiepingen met in totaal 14.000 m2 te verhuren ruimtes. Op de begane grond (in de plinten) is ruimte voor commerciële voorzieningen en horeca.
 

NoMA House

‘Innovatieve plafondsensoren garanderen optimaal binnenklimaat’

In de kantorenmarkt worden steeds vaker glazen wanden toegepast. Daarbij groeit de behoefte aan flexibele indeelbaarheid, wat nieuwe eisen stelt aan de regeltechniek. BRControls speelt hierop in met de innovatieve BRT30 multi-plafondsensoren, die op dit moment onder andere geïnstalleerd worden in het NoMA House.
 
“In dit project wordt flink gefocust op duurzaamheid. De BREEAM-NL ‘Outstanding’ criteria liggen ten grondslag aan zowel het ontwerp als de bouw van dit project”, vertelt Gert Balder, Salesmanager bij BRControls Products. “Onze producten leveren hieraan een belangrijke bijdrage, waarbij de meer dan vijfhonderd plafondsensoren tevens belangrijke innovatiecredits opleveren.”
 
In navolging van de nieuwbouw van FIRST Rotterdam, dat ook door Klimaatservice Holland, Van den Pol Elektrotechniek en installatie-adviseur DWA is gerealiseerd, speelt in dit project commissioning een centrale rol, om klimaatklachten te voorkomen. “Om een optimaal binnenklimaat voor alle gebruikers te garanderen, hebben wij al in een vroeg stadium van het project contact gezocht met BRControls, om een juiste sensordichtheid, sturing en bediening van verwarming, koeling en verlichting mogelijk te maken”, vertelt Jan Nederveen, directeur nieuwbouw bij Klimaatservice Holland en projectdirecteur van Installatie Combinatie NoMA. “Op onze projectafdeling en in mijn eigen kantoor in Hardinxveld-Giessendam hebben wij de BRT30 multi-plafondsensoren en de bijbehorende smartphone app bovendien uitvoerig getest.”
 
In het NoMA House worden de BRT30 multi-plafondsensoren bediend via een app op een Android c.q. iOS smartphone of tablet. Alle communicatie geschiedt eenvoudig via Bluetooth Low Energy (BLE4), waarbij in de toekomst de Bluetooth sensor tevens kan functioneren als iBeacon (indoor) locatietechnologie. Naast de BRT30-plafondsensoren worden in de nieuwbouw ook BRC45 systeemcontrollers en BRN20 IP flexibele naregelingen van BRControls geïnstalleerd.
 

PDF  Bekijk het artikel over NoMA House in de Installatie & Bouw

 

Vacatures

Door de stabiele en constante groei van onze BRControls bedrijven zijn wij constant op zoek naar flexibele en gemotiveerde collega’s die kwaliteit en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures uitstaan:

 
 
Burgerweeshuis te Amsterdam   Installatievakbeurs Hardenberg

BRControls kijkt terug op een succesvolle editie van de Installatievakbeurs in Hardenberg.
Op 12, 13 en 14 september hebben we veel enthousiaste bezoekers op onze stand mogen ontvangen, die uitgebreide interesse toonden in onze producten. Onder andere onze nieuwe systeemcontroller BRC-46 en de BRT-30 Multi-sensor gooiden hierbij hoge ogen.
 
De mensen van BRControls
Meer informatie? Neem contact op met de BRControls accountmanager in uw regio:

 
Volg BRControls op social media!
Linkedin   Twitter
 
 
BRCONTROLS
info@brcontrols.com
Website BRControls
MVCOMFORT
info@mvcomfort.nl
Website MVComfort
Paxtonstraat 17
8013 RP ZWOLLE
+31(0)38 - 355 6640
 
U ontvangt deze mailing op
|