Nieuwsbrief: Kennis delen, Secomea, MyBuilding en Burgerweeshuis
BRControls MVComfort
Nieuwsbrief BRControls
 

Kennis delen: wet- en regelgeving

De afgelopen jaren is er veel veranderd qua wet- en regelgeving, wat gevolgen heeft voor de gehele bouwkolom. En het einde is nog niet in zicht. Ook de komende jaren staan nog verschillende wijzigingen op stapel.

Om up-to-date te blijven en de juiste informatie te filteren en vertalen naar praktisch toepasbare kennis, is niet eenvoudig. BRControls is zich hiervan bewust. Onlangs hebben wij ons samen met een jurist verdiept in de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. Op onze website vindt u een overzicht met wat er over de periode 2013 – 2050 is gebeurd/gaat gebeuren.
 

 
BE SMART. BRCONTROLS.

 

Secomea: Beheer op afstand

Wilt u altijd en overal via internet met uw installaties kunnen verbinden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ICT en veiligheid? Dat kan met de verbindingsoplossingen die BRControls in samenwerking met Secomea heeft ontwikkeld.

De BRControls producten zijn volledig webbased en kunnen eenvoudig, gebruiksvriendelijk en vooral veilig op afstand worden beheerd en beheerst. Vanaf iedere locatie en in iedere situatie. Deze doelstelling streeft BRControls al jaren na.

BRControls heeft in Secomea de partner gevonden om u de zorg voor wat betreft verbindingsveiligheid en databescherming van uw installaties uit handen te nemen. De oplossing bestaat uit drie hoofdcomponenten;

  • BRControls Gatemanager: cloudserver in het eigen beveiligde BRControls datacentrum voor centraal beheer en beveiliging van de verbindingen.
  • Secomea Sitemanager: netwerkdevice op locatie voor een fysiek beveiligde verbinding van BRControls producten met het internet.
  • Secomea Linkmanager: TLS/AES/X.509 verbindingsmanager op uw PC of laptop voor een beveiligde verbinding met uw installaties.

PDF  Bekijk en/of download hier meer informatie/de topologie van Secomea.

 

MyBuilding: Prestatieborging

MyBuilding controleert en rapporteert 24 uur per dag, zeven dagen per week of de installaties volgens de ontwerpeisen functioneren en spoort afwijkingen op. Hierdoor kunnen de installaties efficiënt beheerd en beheerst worden, waardoor veel energie kan worden bespaard, tot wel dertig procent per jaar! Bovendien leidt het gebruik van MyBuilding tot een hoger comfort, wat resulteert in een hogere productiviteit van uw medewerkers en een daling van het ziekteverzuim. De beheerder ontvangt automatisch iedere dag een overzicht van zijn gebouwprestaties, zodat hij gerichter kan sturen en waardoor tevens mogelijkheden ontstaan voor predictive maintenance en benchmarking. Daarbij levert het gebruik van MyBuilding kostbare BREEAM-punten op.
 

Lees verder en download de documentatie MyBuilding

 
Wij wensen iedereen alvast een goede vakantie toe!

 
 
Burgerweeshuis te Amsterdam   Project in beeld:
Burgerweeshuis te Amsterdam


- Locatie: Amsterdam
- BVO: 5.800 m²
- Functie: kantoor
- Oplevering: in uitvoering

Bekijk de projectpagina
 
De mensen van BRControls
Meer informatie? Neem contact op met de BRControls accountmanager in uw regio:

 
Volg BRControls op social media!
Linkedin   Twitter
 
 
BRCONTROLS
info@brcontrols.com
Website BRControls
MVCOMFORT
info@mvcomfort.nl
Website MVComfort
Paxtonstraat 17
8013 RP ZWOLLE
+31(0)38 - 355 6640
 
U ontvangt deze mailing op i.verbucheln@mvcomfort.nl
Uitschrijven / unsubscribe
|